A Linképítésé a jövő!

Ahogy már a SEO oldalon is említettem a kulcsszavak jelentősége igen csak megcsappant. A Google keresőmotorjában kb 3-6%ban befolyásolja, hogy a weboldalad milyen helyezést kap. Az igazán nagy előre lépést, ami 85-90%- osan hat a keresőmotorokra az a Linképítés.

Igen! Ha most kezdesz neki a weboldalad felfuttatásának akkor lehetségeg, hogy nagyon is idegen számodra ez a kifejezés, de van egy jó hírem!
Amennyiben jó helyen olvasgatsz nagyon hamar rá lehet érezni a trükkjére és akár 2-3 nap alatt is megszerezheted a megfelelő tudást ahhoz, hogy jó linképítő legyél.

Manapság 200-300.000ft-ot is elkérnek a cégek azért, hogy helyetted megcsinálják a weboldalad keresőoptimalizálását. Természetesen remek munkát végeznek, de emellett annak, hogy mindig folyamatosan jó pozícióban legyen az oldalad szintén költsége van, aminek az összege függ a konkurens oldalaktól és a weblapod témájától is.
Gyanítom nem azért vagy most itt és olvasod ezeket a sorokat, mert van felesleges 400-500.000ft-od arra, hogy keresőoptimalizálásra költsd. Nekem sem volt, pont ezért vágtam bele a partnerprogramokba. 


Van egy nagyon jó weboldal, amit szívesen ajánlok mindenkinek, ha megfelelő linképítés stratégiát szeretne magának kidolgozni.

A SEOZSENI-t teljesen véletlenül találtam meg, miközben keresgéltem olvasgattam a témával kapcsolatban, de hosszas szörfözés után a neten eljutottam egy olyan oldalhoz, ahol érthetően leírják a linképítés csínját-bínját és mindamellett, hogy részletesen tájékoztat még egy oktató programmal is segíti a zöldfülű, újonc weboldal tulajdonosokat, akik maguk fáradtságos munkájával szeretnék, hogy sikeresen felfuttassák a weboldalukat.

A SEOZSENI-t ezen a linken találod: https://www.seozseni.hu/