Booking.com partnerprogram


Most, hogy az Amazon associates segítségével már kedvünk szerint tudjuk felrakosgatni a weboldalunkra a megfelelő termékek linkjét és megismerkedtünk a Linképítés első pár lépésével... Itt a Booking.com partnerprogramja:

A turizmus a világ legnagyobb piaca!!!

Mindegy, hogy az étrendkiegészítők vagy a szépségápolási termékekről van szó... az utazás az, amiben a legtöbb pénz van!
2015.-ben mintegy 2 Milliárd ember lépte át az országhatárt legalább egyszer és ment el valahova a világban élményeket szerezni. Azt azért meg kell hagyni, hogy ez egy elég nagy "TORTA" és ki ne vágyna egy kis szeletre belőle.

A jó hír az azoknak akik ebből a tortából szeretnének maguknak egy kisebb szeletet, hogy az utazók 90%-a Online vagyis interneten keresztül foglal!!!

Regisztrálni itt lehet:https://www.booking.com/affiliate-program/index.html 


Nem tudom, hogy rajtam kívül észrevette-e már valaki más is, de sorra zárnak be az utazási irodák. Az embereknek már nincs se idejük se türelmük arra, hogy személyesen menjenek el utazási irodába megszervezni az áhított nyaralásukat.

A booking.com hamar észbe kapott úgy gondolom, mert ki ne szeretne pénzt keresni azzal, ha a weblapján keresztül foglal valaki egy nyaralást. Ez egy nagyon jó koncepció, mert az elmúlt időszakban a legtöbbet látogatott utazási portál a booking.com volt. Teljsen mindegy, hogy honnan jöttek a látogatók. Valahonnan biztosan eljutottak az oldalra és ha volt néhány szerencsés aki "közvetített" néhány ügyfelet, bizony elég jó summát keresett vele.

Regéisztrálni itt lehet: https://www.booking.com/affiliate-program/index.html

Kövesd az útmutatásokat és itt mindig be tudsz majd jelentkezni: https://admin.booking.com/partner/login.html 

Miután regisztráltál és kitöltöttél minden szükséges adatot ahhoz, hogy a partnere legyél a booking.com-nak és be is jelentkeztél neki is láthatsz a saját Linked, Bannered vagy keresődobozod elkészítésének csupán a Products fülre kell rákattintani. 

A kapott HTML kóddal kedved szerint elhelyezheted a megfelelő linket vagy bannert a weboldaladon.

Ha még nem jártál az életstílus oldalamon, hogy lásd milyen élet várhat rád, ha kitartóan foglalkozol a partnerprogramokkal, akkor itt az ideje rákattintanod erre a linkre: https://getrichonline2.webnode.hu/eletstilus/