Nyaralás Ajánló!

(Kattints a képre a továbbiakért)

Látogass el Olaszország egyik legszebb városába!

Sorrento nyugodtan nevezhető Olaszország egyik legszebb városának, ha nem a legszebbnek. A város egy hegyoldalra épült, így bárhol is szállunk meg gyönyörű panoráma tárul elénk. Ha mégis választani kéne a szállást illetően akkor a Grand Royal Hotel a legideálisabb, hiszen a szálloda közvetlen a Földközi-Tenger mellett található ahonnan a Sorrentoi kikötő mindössze 400m-re helyezkedik el és pompás kilátása van a Vezúvra és a Nápolyi-öbölre. 

A több mint 3000 éves történelmi város: Pula!

Pula Isztria fővárosa és 57 ezres lakosával egyben a legnagyobb városa is. Mivel sokáig római fennhatóság alatt állt, ezért épületei mélyen őrzik a római építészet vonásait. Nem véletlen, hogy a városban található egy teljes fényében tündöklő római amfiteátrum. Tudni kell, hogy történelmi városról beszélünk, ahol látványosságban nincs hiány ezért olyanoknak ajánlom, akik szeretnének egy látnivalókban gazdag várost bejárni akár a családjukkal vagy a kedvesükkel.

Kelet virága: Zakynthos (Fiore De Levante)

A velenceiek okkal hívták így ezt a szigetet hiszen festői környezetének és gyönyörű fővárosának köszönhetően Görögország egyik legszebb turisztikai központja. Aranyhomokos partja és smaragdzöld színű vize miatt ideális választás lehet bári számára. Aki egy igazán felejthetetlen és lenyűgöző nyaralásra vágyik annak nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a csodálatos szigetet.


A Földközi-Tenger legnagyobb városa: Barcelona!

Sokak számára lehet ideális úti cél Spanyolország leggazdagabb városa. A romantikától pezsgő város tele van gyönyörű és érdekes építményekkel, múzeumokkal és emellett gazdag zenei kultúrával is kecsegtet bennünket. Ezért tökéletes fiatal pároknak arra, hogy átéljenek egy felejthetetlen nyaralást. Természetesen ugyan úgy ajánlom minden korosztálynak a kilómétereken át húzódó homokos strandjai miatt.

Lazulj el és pihend ki az év eleji fáradalmakat Thaiföldön!

A világ egyik legszebb és legegzotikusabb környezetéről híres Thaiföld az egyik legjobb választás az utazni vágyóknak. Árai megfizethetők, az időjárás tökéletes és a táj egyszerűen lenyűgöző. Ajánlatos megnézni a vízi várost Phukettől nem messze és a már mindenki által jól ismert James Bond szigetet.  Ha valaki egyszer is ellátogat erre a csodálatos vidékre biztos lehet abban, hogy hamarosan vissza fog térni ide. Kiváló választás egy igazi kikapcsolódáshoz.

Élvezd Törökország legszebb és legfelkapottabb partszakaszát!

Antalya-hoz hasonlóan Törökország egyik legcsodálatosabb üdülő övezete Okurcalar. A hatalmas 5*-os szállodáiról híres partszakaszon mindent úgy alakítottak ki, hogy tökéletes legyen a pihenni vágyóknak. Nincs szükség nagy városra, mert ezekben a hotelekben mindent meg lehet kapni és ár/érték arányban kiváló választás bármilyen családnak, idősebb vagy fiatalabb párnak is egyaránt. Kifejezetten ajánlom a Gypsophila Holliday Village és a Concordia Celes Hotel-t All inclusive ellátással!

Booking.com