1 Lépés!

Amazon associates

A 2016-os évre már nagyon könnyen kezelhető parnerprogramokkal álltak elő az olyan nagyobb cég mint az:
https://www.amazon.com

https://www.vodafone.hu

https://www.tradetrucker.com

https://www.booking.com

https://home.napideal.hu/

https://www.ebay.com

Ezeken az oldalakon nagyon egyszerűen fel lehet regisztrálni...vegyük példának az amazon.com-ot.
Ha erre a linkre kattintasz: ( https://affiliate-program.amazon.com/ ) azonnal el is kezdheted a regisztrációt, és forgalmazhatod az amazon.com termékeit. Ez annyit jelent, hogy ha a te weboldaladról a te linkeden keresztül történik egy vásárlás, akkor a termék után 4-15% jutalékot írnak jóvá a számládra. A jutalék mértéke függ a termék összegétől és a termék kategóriájától.

Amennyiben sikeresen regisztráltál elkezdheted a saját linkjeidet elkészíteni. "NE ESS PÁNIKBA" a rendszer úgy van kitalálva, hogy bármilyen termék, amit az amazon.com-on megtalálsz saját linkkel rendelkezik. Neked csupán annyi dolgod van, hogy beírod a keresőbe azt a terméket, amit szeretnél ajánlani az olvasóidnak. 

A képen láthatod, hogyan is fest ez a felület (én iphone 6s-re kerestem) :


Ha neked nem az iPhone a nyerő akkor bármi másra rákereshetsz és kapsz egy saját linket, ami a termékhez irányítja a megfelelő vásárlókat. Egyszerűen csak kattints a szöveg mellett található "GET LINK" fülre: 

Bennem is felmerűlt a kérdés, hogy miért ilyen hosszú a link amit kapunk!... Jó hír, hogy ebben a helyzetben sem kell aggódni, mert a kis előugró ablak felteszi nekünk a kérdést: Shorten URL with amzn.to?

A kérdés pedig, hogy szeretnénk-e egy rövidebb URL-t.

Ha igen akkor egyszerűen kattintsunk rá és máris működni fog.

Ezt követően bátran rakosgathatjuk be a jobbnál jobb termékeket a saját weboldalunkra.

Sok Sikert Nektek!!