A legelső és legfontosabb dolog, hogy eldöntsd KOMOLYAN gondolod-e azt, hogy részt vegyél a partnerprogramokban!

A Cégek amelyek úgynevezett Partner Programot (Affiliate Program) használnak, kölcsönös bizamlat várnak el a partnereiktől, vagyis ha megadják neked a lehetőséget, hogy társulj velük akkor értelem szerűen azt is elvárják, hogy komolyan vedd a velük való együttműködést. Tehát ezért kell eldöntened, hogy valóban komolyan gondolod-e, hogy belevágj. Ha komolytalan vagy akkor azzal leginkább magadnak okozol kárt, felesleges időpazarlást és a legrosszabb, hogy egyáltalán nem fogsz keresni egy centet sem.

A második és nagyon fontos, hogy eldöntsd magadban, hogy mikor szeretnél pénzt keresni!

A helyzet az, hogy ha a válaszod: "Most rögtön" akkor azt ajánlom ne is olvass tovább...


Ezt azért mondom, mert ez nem úgy működik, hogy ide-oda kattintgatsz és máris pénzt fogsz keresni. Ezt Fel Kell Építeni.

A jó válasz NEM LÉTEZIK!

Teljesen mindegy, hogy 1 hónap, 3 hónap vagy fél év után keresel belőle pénzt, ha onnantól kezdve minden hónapban úgynevezett Passziv Jövedelem-re teszel szert.

A harmadik és szintén egy nagyon lényeges dolog az, hogy NEM ÁRT NÉMI ANGOL TUDÁS!

(Természetesen az oldal segítségével ezt jórészt át tudod vészelni)

Nem azt mondom, hogy perfect angol szükséges, de alapszintnél azért egy kicsivel többre lesz szükséged. Részben azért, mert azok az Affiliate Program-ot ajánló cégek, melyekkel érdemes együtt dolgozni angol nyelven futnak. Továbbá a kapcsolattartás is angol nyelven folyik. Angol nyelven kapod az emaileket és ha valahova regisztrálni szeretnél mint "Advertiser" "Publisher" az ott feltett kérdéseket és utasításokat sem árt, ha megérted. 

Ha idáig eljutottál akkor úgy gondolom vágjunk is bele....