Amire mindenképpen szükséged lesz!!

1. Egy weboldalra, amin keresztül népszerűsíteni szeretnéd az adott terméket, szolgáltatást.
2. Egy teljesen különálló e-mail címre, amire csak ezzel kapcsolatos e-mailek érkezhetnek.
3. Egy jegyzettömbre, ahol minden oldalt, ahova regisztráltál, mint "Partner" feljegyezz, jelszavaktól kezdve a kapott         linkekig, minden ami fontos lehet.

1. Weboldal!

És ennél a témánál maradni is fogunk egy ideig, mert ez egy nagyon FONTOS követelmény!

(Ha már van weblapod, blogod, amit már régóta üzemeltetsz és van nézettséged, akkor te már előrébb jársz)

Weboldalt azért KELL csinálni, mert anélkül egyszerűen képtelenség, hogy bárki is együtt működjön veled.

MINDENHOL KÉRNI FOGJÁK!

Az összes oldal, ahova csak fel szeretnél regisztrálni ezügyben kérni fogja az ELSŐK között, hogy add meg a weboldalad címét.

Fontos, hogy legyen egy témád, ami miatt megcsinálod a weboldalt és fogsz is vele foglalkozni, mert ha nem akkor hiába az egész... hiszen ez lesz az úgynevezett "csatorna" az ügyfél és az álltalad támogatott cégek között is.
A téma lehet bármi: Sport, üzlet, utazás, filmek...stb., tényleg akármi. Olyan téma mellett tedd le a voksod, amiről tudsz írni, amit tudsz bővíteni, mert ha nincs tartalmad akkor senki nem nézi majd az oldalad és az ég egy adta világon nem fog rajtad keresztül eljutni egy adott termékhez senki!

2. Különálló postafiók!

Amennyiben olyan e-mail címet fogsz használni a partnerprogramokhoz, amit minden fajta magán levelezésre használsz, akkor nagyon nehéz lesz kiszűrnöd, hogy melyik levél magán jellegű és melyik nem.
Nem győzném hansúlyozni, hogy sokkal letisztúltabb és egyszerűbb a kezelése egy olyan e-mail cí mnek, ami csak ezzel a témával foglalkozik.

A Gmail tökéletes erre a célra és nagyon gyorsan lehet rajta új fiókot nyitni.
Ha szeretnél gyorsan gmail fiókot kreálni akkor kattints erre a linkre: https://accounts.google.com/SignUp?

3. Jegyzettömb!

Erre azért van nagyon nagy szükség, mert nem biztos, hogy minden egyes olyan céget és azoknak a honlapjait meg fogsz jegyezni, melyeknek a partnere szeretnél lenni, vagy már a partnere vagy.
Nem létezik olyan ember vagy legalábbis tudomásom szerint nem, aki képes lenne észben tartani akár 20-30 felhasználónevet vagy jelszót.... Összességében szükség van egy jegyzettömbre, hogy semmilyen információd se vesszen el a témával kapcsolatban.